Menu

Jedz i chudnij!

Marzec 22, 2017 - dieta
Jedz i chudnij!

Nie odchudzaj się na siłę

Należy konsumować, aby zrzucać
zbędne kilogramy. Jednak odchudzać się
{trzeba|należy| rozsądnie. Białko przyspiesza
metabolizm aż o 25 procent. Białko trzeba włączać do śniadania, obiadu i wieczornego posiłku.
Źródłami białka są kurze jaja, mięso, produkty mleczne.
Najlepiej podawać
łącznie białka zwierzęce oraz roślinne.
Konieczne są też tłuszcze. Nie tyje
się od tłuszczu, ale wówczas, gdy
pochłaniamy zbyt wiele kalorii.
Tłuszcz trzeba spożywać w
małych ilościach – oliwa z oliwek,
olej lniany, kukurydziany, sojowy, rzepakowy są niezbędne w planie
żywienia. Tłuszcze zapewniają aż 30 procent energii, a
zatem trzeba spożywać prawie 70 gramów
tłuszczu codziennie. Tłuszcze sycą oraz limitują glukozę we krwi. Kaszadaje
sytość, ale nie napędza kilogramów. Możnaskonsumować
6-7 łyżek kaszy regularnie i na pewno nie
przybędzie nam kilogramów. Dwie cząstki owoców przydadzą się w diecie, ale nie wolno jadać
winogron, bananów, śliwek – te owoce mają bardzo
dużo cukru. Można jeść jabłka, truskawki,
pomarańcze, maliny, porzeczki, agrest. Owoce spożywa się po
jedzeniu, na deser, wtedy
idealnie się trawią i są ogromnie dobre
dla zdrowia. Po godzinie 18.00 nie powinno
się konsumować owoców, bo nie strawi się
ich przed spaniem. Około 40 gramów błonnika
dziennie powinna zjadać
każda pani, aby
skutecznie
trawić oraz przyspieszyć
przemianę materii.
Wyjątkowe jedzenie
oraz sytość umożliwiają zrzucanie kilogramów
w sposób celowy i szybki. Dlatego warto
zaplanować rozsądne odchudzanie.

 tabletki na odchudzanie tanie

tabletki odchudzające z amfetaminą